ABONNEMENTEN

Lagere kosten. Effectief. Meer resultaat.

UNIEK IN ZIJN SOORT

Of je nu gezond en verantwoord wilt afvallen, je fitter en energieker wilt voelen en/of gezond en vitaal wilt worden of blijven ik help je graag hierbij om je doelen te bereiken! Omdat je niet van de één op de andere dag ineens klachten hebt gekregen of kilo’s te zwaarder bent geworden moet je je lichaam en geest de tijd geven om weer helemaal in balans te komen. Helaas bestaat er nog wonderpil, je moet het dus zelf doen met ondersteuning van Project Vitaal. Omdat een goede begeleiding belangrijk is heb ik verschillende begeleidingsmogelijkheden waaronder bijvoorbeeld voordelige abonnementsvormen. Daar waar andere aanbieders dure pakketten aanbieden of uurtarieven vragen, biedt Project Vitaal nu maandabonnementen aan. Niet alleen financieel interessant, maar ook omdat ik geloof in blijvend resultaat door een continue begeleiding. En het voordeel is ook nog eens dat je niet je deur uit hoeft. Mijn begeleiding via de abonnementsvormen vindt volledig plaats via E-coaching en jij beschikt over je eigen digitale omgeving. Zodat je zelf kan bepalen wanneer, hoe en wat je op welk moment doet. Super efficiënt dus. Natuurlijk wel onder scherp toezicht van mij want ik houd je natuurlijk wel in de gaten of je onze afspraken opvolgt en bewaak ik je voortgang want die stok achter de deur die heeft iedereen nodig!

VOOR WIE IS HET?

Je zit al een tijdje niet lekker in je vel, baalt van die extra kilo’s die er maar niet af willen en/of je hebt allerlei vervelende kwaaltjes. Heel herkenbaar voor veel mensen. Maar die kwaaltjes zijn er niet voor niks, je lichaam geeft je iets aan. Het wordt tijd dat je de regie weer in eigen hand neemt. Ik kijk niet alleen naar je klacht(en) maar ga ook op zoek naar de oorzaak. We pakken het probleem van binnenuit aan. Door leefstijl op maat ga ik je leren jezelf en je lichaam beter te begrijpen zodat jij weer de regie in handen hebt en de grip op jezelf en je leven terugkrijgt. Met als resultaat dat je je weer vitaal gaat voelen, een gezonde nachtrust en gewicht krijgt, lekker in je vel zit en natuurlijk de hele wereld aan kunt! Want dat is het allerbelangrijkste!

 • Persoonlijke begeleiding

 • Bewezen methode

 • Blijvend resultaat

 • Adviesplan op maat

VOORDELEN

Veel cliënten vinden deze abonnementen een mooie stok achter de deur, omdat je écht aan de hand wordt genomen en wordt bijgestuurd. Daarnaast krijg je heel veel extra informatie over hormonen, mindset en gezond eten en word je persoonlijk 1 op 1 begeleid. Je krijgt altijd een persoonlijk afgestemd voedings- en leefstijladvies. Uiteindelijk geeft dit de meeste kans tot slagen om uiteindelijk de nieuwe leefstijl met succes door te zetten.

RESULTAAT

Ik geloof erin dat écht resultaat bereikt wordt door het aanpakken van de oorzaken. Dus geen symptoombestrijding of pleisters plakken. De oorzaak van de oorzaak aanpakken. Dus geen zoveelste dieet of afvalprogramma; Project Vitaal gaat voor blijvend resultaat!

INZICHT

Je krijgt alle inzichten die nodig zijn om te kunnen begrijpen hoe je leefstijl, denkstijl, hormonen en immuunsysteem van invloed is op je lichaam en geest.

AANTREKKELIJK

Bij deze unieke abbonementsvorm krijg je waar voor je geld. Geen dure pakketten of uurprijzen, flexibel en professionele persoonlijke begeleiding.

KENNISMAKINGSGESPREK & ONLINE CONSULTEN

Voordat we de online consulten gaan inplannen, wil ik graag eerst in een kort gratis telefonisch gesprek kennis met jou maken. Zo kan ik alvast een indruk krijgen van jouw vragen en doelen en kan ik je iets meer over mijn werkwijze vertellen. Als je besluit om met mij te gaan starten plannen we een eerste consult in van één uur. Dit is een los consult. Je ontvangt van mij voorafgaand aan dit consult een uitgebreide vragenlijst (anamnese) en een symptomen checklist. Zo zijn we allebei goed voorbereid om het maximale uit het consult te halen. Aan de hand van jouw antwoorden voer ik een analyse uit en zal er o.a. naar boven komen welke hormonen er mogelijk uit balans zijn en wat dit voor klachten veroorzaakt. Tijdens het consult stel ik vragen over de ingevulde anamnese en maak ik na ons gesprek een uitgebreid persoonlijk adviesplan waarmee we dan aan de slag gaan. Het enige dat je dan nog moet doen is besluiten hoe je begeleid wilt worden; dus via een abonnementsvorm, strippenkaart of door het boeken van losse consulten.

ONLINE LEEROMGEVING

We werken met elkaar samen in een beveiligde online omgeving. Hierin vind je alle informatie, adviezen, inzichten, weekmenu’s, opdrachten en je eigen digitale ontwikkeldagboek. Tips en opdrachten kun je vanuit huis uitvoeren en op het moment dat jou het beste uitkomt. Je ziet je vorderingen en dat geeft je energie. Deze manier van samenwerking – Ecoaching en gebruik maken van de juiste technologie – is bewezen intensiever (en daarmee effectiever) dan alleen het voeren van gesprekken.

TOOLBOX

Ik vind het belangrijk om oplossingen te bieden voor jouw persoonlijke situatie. Want iedereen is anders en er bestaat geen “one-size fits all”. Mijn toolbox bestaat uit verschillende op maat gemaakte adviezen, hulpmiddelen, individuele doelstellingen, testen, communicatiemiddelen en mogelijkheden om te zorgen dat jij je doel haalt.

KORTING

Bij de abonnementen krijg je ook aantrekkelijke kortingen op de produkten in de webshop. De kortingen lopen op naarmate we langer met elkaar samenwerken en is van toepassingen op supplementen, voedselintolerantietesten en overige produkten.

ABONNEMENTEN

Kies voor één van de onderstaande online abonnementsvormen, krijg inzicht waar je nu staat en pak de regie van je gezondheid weer over!

3 maanden online traject

45maand
 • persoonlijk adviesplan
 • maandelijks online consult 45 minuten via Zoom of telefoon
 • voedings- suppletie advies op maat
 • 10% korting op supplementen
 • 10% korting op testen & EMB bloedanalyse
 • Je eigen online leeromgeving
 • tussendoor mogelijkheid om korte vragen te stellen

6 maanden online traject

40maand
 • persoonlijk adviesplan
 • maandelijks online consult 45 minuten via Zoom of telefoon
 • voedings- suppletie advies op maat
 • 15% korting op supplementen
 • 15% korting op testen & EMB bloedanalyse
 • Je eigen online leeromgeving
 • tussendoor mogelijkheid om korte vragen te stellen

9 maanden online traject

35maand
 • persoonlijk adviesplan
 • maandelijks online consult 45 minuten via Zoom of telefoon
 • voedings- suppletie advies op maat
 • 20% korting op supplementen
 • 20% korting op testen & EMB bloedanalyse
 • Je eigen online leeromgeving
 • tussendoor mogelijkheid om korte vragen te stellen

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een kennismakingsgesprek te plannen of een los consult te boeken.

Abonnementen zijn maandelijks te betalen, maar bij betaling van het gehele bedrag ontvang je 10% korting. Kijk hier voor de mogelijkheden.