CONSULT

OPTIMAAL ADVIES

Tijdens mijn consulten kijk ik niet alleen naar je klacht(en) maar ga ook op zoek naar de oorzaak. Door verbanden in symptomen te zien kan je tot de kern van je klachten komen, pas dan kan je ziekte en/of disbalans herstellen. Om de verbanden te kunnen zien is het belangrijk dat alles eerst goed in kaart wordt gebracht. Om je een goed advies te geven krijg je een uitgebreide intake. We bespreken dan de vooraf door jou ingevulde vragenlijst (“anamnese”) en een leefstijl dagboek. Beide ontvang je, samen met een symptomen checklist, voorafgaand aan het intake afspraak. Zo zijn we allebei goed voorbereid om het maximale uit het consult te halen. Na het analyseren hiervan en ons consult volgt het advies in de vorm van een op maat behandelplan waarmee je van start kunt gaan. Met als resultaat dat je je weer vitaal gaat voelen, een gezonde nachtrust en gewicht krijgt, lekker in je vel zit en natuurlijk de hele wereld aan kunt!

LOS CONSULT

Sommige cliënten weten al erg veel over hormonen, gezondheid en leefstijl maar hebben toch nog behoefte aan wat extra advies, hebben een specifieke vraag of willen suppletie avdies. Een consult van een uur is dan vaak voldoende om al je vragen beantwoord te kunnen krijgen. Gecombineerd met het eerste kennismakingsgesprek en de door jou ingevulde vragenlijsten, krijg je van mij advies op het gebied van voeding, bewegen en ontspanning. Daarnaast ontvang je naderhand per mail uitgebreide algemene tips en help ik je verder op weg.

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen, heb je vragen of wil je suppletie advies? Boek dan een consult van een uur. Dit consult kan bij mij in de praktijk, per telefoon of per Skype plaatsvinden. Wat jou het beste uitkomt. Voordat we dit uur gaan plannen, wil ik graag eerst in een telefonisch gesprek kennis met elkaar maken. Zo kan ik alvast een indruk krijgen van jouw vragen en doelen en kan ik je iets meer over mijn werkwijze vertellen. Na dit eerste gesprek ontvang je van mij een uitgebreide vragenlijst (anamnese) en een symptomen checklist.

BOEK JE CONSULT

HEALTHSCAN

Ben jij benieuwd naar wat je lichaam jou te vertellen heeft? Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt zoals vitamines en mineralen? Of loop je al een tijdje met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Ben je erg moe en futloos, hormonaal uit balans, slaap je slecht, val je maar niet af, spelen er vruchtbaarheidsproblemen, heb je last van je darmen of andere lichamelijke ongemakken?

In mijn praktijk bied ik een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen!

MEER INFO

Wil je liever eerst een kennismakingsgesprek plannen voordat je het consult boekt? Dat kan natuurlijk altijd! Via onze contactpagina kun je me op meerdere manieren bereiken, ik hoor graag van je.