KLACHTENVRIJ NA CORONA?

Voel je weer als vanouds (of zelfs nog beter…)

Veel mensen ervaren nog heel veel restklachten nadat ze met Corona te maken hebben gehad. De één hervat al weer snel de gewone activiteiten terwijl de ander maanden later nog maar weinig kan.

Dit heeft met name te maken met de lichamelijke conditie waarin je verkeerde vóórdat je corona kreeg. Dat betekent dat er eerst onderzocht moet worden hoe je er nu lichamelijk voorstaat op het gebied van mogelijke voedingsintoleranties, maag- en darmwerking, vitaminen en mineralen tekorten. De mensen met ‘Long Covid‘ zijn vaak tussen de 25 en 65 jaar.

Er zijn ook veel mensen die vrijwel geen klachten krijgen na een Corona besmetting. Dit heeft onder andere te maken met een goede gezondheid en lichaam en geest die in balans zijn. 

Daarom is het zeer belangrijk om, indien je na een Corona besmetting geen verbeteringen hebt of met restklachten blijft zitten, te gaan achterhalen waar mogelijke verstoringen zitten. Want juist door het aanpakken van onderliggende disbalansen is er weer ruimte om te gaan herstellen van een Corona besmetting. Vaak blijkt dat mensen met Long Covid al diverse (vage) klachten hadden zoals bijvoorbeeld, wisselende ontlasting, vermoeidheid, opgeblazen buik, stress, slaapproblemen en huidklachten. Zolang dit niet wordt aangepakt zal er niet voldoende energie zijn om van de Covid besmetting te kunnen herstellen. Het één is dan het gevolg van het ander. Samen gaan we dus op zoek naar de hoofdoorzaak.

Waarschijnlijk herken je een aantal van onderstaande klachten die ik veel hoor van cliënten en  die ik met succes begeleid naar een verbetering en vaak zelfs een volledig herstel van klachten.

 • Vermoeidheid

 • Verlies spierkracht

 • Slaapproblemen

 • Reuk- en smaakverlies

 • Verminderd uithoudingsvermogen

 • Vage ontstekingen

 • Gewrichtsklachten

 • Concentratieproblemen

 • Hoofdpijn

 • Somberheid

 • Slijm achter in de keel

 • Kortademigheid

 • Benauwdheid

 • Hartkloppingen

ONE SIZE DOESN’T FIT ALL

Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke biologische blauwdruk. ‘One size fits all’ gaat dus niet op in de behandeling van corona restklachten. Per persoon moet dus gekeken worden naar waar de disbalansen zitten om vervolgens een persoonlijk stappenplan te gaan opstellen.

Er wordt dus niet alleen naar de klachten gekeken, maar vooral waar ze vandaan komen. Oftewel, wat is de klacht achter de klacht? Hoe gaat het met de spijsvertering, hoe functioneren je maag en darmen? Alle klachten worden uitvoerig besproken om van daaruit een plan van aanpak op te stellen naar verbetering van je klachten.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC, een organisatie die zich hard maakt voor een gezonde maatschappij door een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg te bieden aan cliënten.

Ontdek hoe jij je weer fit en energiek kan voelen

Download het gratis Ebook met tips- en adviezen

DOWNLOAD

OVER PROJECT VITAAL

Als gediplomeerd orthomoleculair therapeut |diëtist en hormooncoach heb ik de afgelopen jaren honderden mensen mogen begeleiden naar een vitalerenergieker, gezonder, gelukkiger en klachtenvrij leven. In samenwerking met verschillende professionals geloof ik in een holistische aanpak, waarbij het fysieke en mentale aspect altijd invloed op elkaar hebben. Door mijn resultaatgerichte, directe en no-nonsense aanpak weet ik precies tot de kern te komen en samen met mijn cliënt hele mooie successen te behalen.

MEER OVER KIONA

Hoe gaan we samen van start?

Iedereen is uniek!

Dit is de reden waarom een standaard advies of behandelplan niet voor iedereen werkt. Want niet iedereen heeft dezelfde restklachten. Je moet juist kijken naar de hoofdoorzaak en van daaruit bepalen wat de prioriteiten zijn om een stappenplan te bepalen. Het is dus niet zo simpel om iedereen hetzelfde voedingsadvies, supplementen en leefstijladvies te geven. Was het maar zo simpel! Alleen met een stappenplan op maat ga je de strijd aan met jouw corona restklachten.

Hoe gaan we te werk? Bij de start ontvang je een uitnodiging om een anamnese (vragenlijst) in te vullen. Hier maak ik een verslag van, deze ontvang je per mail. Daarna plannen we een consult waarin het verslag wordt besproken en het plan van aanpak. Tevens kunnen we een EMB bloedtest inzetten, want meten = weten!

Ik kan je op verschillende manieren begeleiden, maar ik kan me voorstellen dat je eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt plannen om samen met mij te bekijken of we een klik hebben en of mijn werkmethode wel matcht met jou. Maak hier makkelijk en snel een telefonische afspraak voor een gratis kennismaking met mij.

PLAN EEN AFSPRAAK

Wat mijn klanten zeggen

UITSTEKEND
11 recensies op
chantal besemer
chantal besemer
30/01/2021
Na een lange periode met hormonale, fysieke en mentale klachten kwam ik vorig jaar in contact met Kiona. De EMB test gaf enorm veel duidelijkheid en inzicht, en eerste stappen in mijn gezondheid en herstel zijn inmiddels gezet! Kiona’s begeleiding en kennis hierbij is heel fijn, de adviezen en het plan van aanpak wordt echt op jou als persoon aangepast en de consulten sluiten per periode goed op elkaar aan! Erg positief en ben benieuwd hoe mijn traject zich verder zal ontwikkelen bij haar!
Lees verder
St
St
20/01/2021
Ik ben met veel klachten naar project vitaal gegaan en alles is verholpen, mijn klachten waren, s’ochtends buik pijn, niet veel energie, keelpijn en nog wat klachten. Hierop heb ik een emb-test gedaan en er kwam uit dat ik best wat te korten had aan vitaminen. Ze heeft me hierbij de juiste vitamine aangewezen en een schema wanneer ik het moest innemen. Ook waren er bepaalde voedingsproducten zoals melk die ik beter niet kon innemen, omdat ik hier een intolerantie in had(dit kwam uit de Emb). En dit heeft uitermate goed geholpen, de klachten heb ik niet meer en ik heb veel meer energie op een dag. Ook heb ik minder stress.
Lees verder
yvonne van de wiel
yvonne van de wiel
29/12/2020
Kiona heeft onwijs veel kennis en weet dit uitstekend over te brengen. De begeleiding is persoonlijk en op maat, een echte aanrader!
Lees verder
Annette Post
Annette Post
25/12/2020
Ik ben heel prettig geholpen door Kiona Weetink en haar nazorg is heel goed.
Lees verder
merle van de camp
merle van de camp
23/12/2020
Kiona, helpt super goed. Ze luistert naar je en neemt de tijd. Een echte aanrader!
Lees verder
Daphne Karthaus
Daphne Karthaus
23/12/2020
Goed onderbouwd advies helemaal op maat naar persoonlijke behoefte. Veel persoonlijke aandacht. Veel keus in of en hoe je begeleid wilt worden. Voor mij een echte eye-opener. Na jarenlang klachten waar zelfs het ziekenhuis niet echt iets mee kon, zijn na een simpele aanpassing n.a.v. de emb bloedtest diezelfde klachten verdwenen. Voor mij de beste keus van dit jaar geweest om bij Project Vitaal een bloedtest te laten doen en bijbehorend advies uit te proberen.
Lees verder
Leo Agtereek
Leo Agtereek
23/12/2020
Zeer goede ervaringen met Project Vitaal! Gestart met een EMB test, waardoor je een heel goed beeld krijgt waar je lichaam om vraagt. Hier kun je samen met Kiona, die over een goed deskundig advies beschikt, aan de slag. Ze werkt met supplementen (die gebaseerd zijn op resultaten van de EMB test), diverse voorbeelden van eenvoudige en lekkere recepten en haar persoonlijk advies. Zo heb ik goede resultaten behaald, waar ik erg blij mee ben. Hierdoor ben ik meer in balans, voel ik me goed en blijf ik dus bij Project Vitaal!
Lees verder
Nicole Rijnen
Nicole Rijnen
23/12/2020
Kiona heeft mij gemotiveerd en positief gestimuleerd. De blijvende verandering in eet-, slaap- en beweegpatroon heeft zij weten te bewerkstelligen. Dank je wel, Kiona!
Lees verder
Willemijn Gerritse
Willemijn Gerritse
22/12/2020