KLACHTENVRIJ NA CORONA?

Voel je weer als vanouds (of zelfs nog beter…)

Veel mensen ervaren nog heel veel restklachten nadat ze met Corona te maken hebben gehad. De één hervat al weer snel de gewone activiteiten terwijl de ander maanden later nog maar weinig kan.

Dit heeft met name te maken met de lichamelijke conditie waarin je verkeerde vóórdat je corona kreeg. Dat betekent dat er eerst onderzocht moet worden hoe je er nu lichamelijk voorstaat op het gebied van mogelijke voedingsintoleranties, maag- en darmwerking, vitaminen en mineralen tekorten. De mensen met ‘Long Covid‘ zijn vaak tussen de 25 en 65 jaar.

Er zijn ook veel mensen die vrijwel geen klachten krijgen na een Corona besmetting. Dit heeft onder andere te maken met een goede gezondheid en lichaam en geest die in balans zijn. 

Daarom is het zeer belangrijk om, indien je na een Corona besmetting geen verbeteringen hebt of met restklachten blijft zitten, te gaan achterhalen waar mogelijke verstoringen zitten. Want juist door het aanpakken van onderliggende disbalansen is er weer ruimte om te gaan herstellen van een Corona besmetting. Vaak blijkt dat mensen met Long Covid al diverse (vage) klachten hadden zoals bijvoorbeeld, wisselende ontlasting, vermoeidheid, opgeblazen buik, stress, slaapproblemen en huidklachten. Zolang dit niet wordt aangepakt zal er niet voldoende energie zijn om van de Covid besmetting te kunnen herstellen. Het één is dan het gevolg van het ander. Samen gaan we dus op zoek naar de hoofdoorzaak.

Waarschijnlijk herken je een aantal van onderstaande klachten die ik veel hoor van cliënten en  die ik met succes begeleid naar een verbetering en vaak zelfs een volledig herstel van klachten.

Het is een combinatie van speciale supplementen, leefstijl en voeding aanpassingen. De meeste cliënten ervaren al binnen 2 weken verbeteringen in hun klachten!

 • Vermoeidheid

 • Verlies spierkracht

 • Slaapproblemen

 • Reuk- en smaakverlies

 • Verminderd uithoudingsvermogen

 • Vage ontstekingen

 • Gewrichtsklachten

 • Concentratieproblemen

 • Hoofdpijn

 • Somberheid

 • Slijm achter in de keel

 • Kortademigheid

 • Benauwdheid

 • Hartkloppingen

ONE SIZE DOESN’T FIT ALL

Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke biologische blauwdruk. ‘One size fits all’ gaat dus niet op in de behandeling van corona restklachten. Per persoon moet dus gekeken worden naar waar de disbalansen zitten om vervolgens een persoonlijk stappenplan te gaan opstellen.

Er wordt dus niet alleen naar de klachten gekeken, maar vooral waar ze vandaan komen. Oftewel, wat is de klacht achter de klacht? Hoe gaat het met de spijsvertering, hoe functioneren je maag en darmen? Alle klachten worden uitvoerig besproken om van daaruit een plan van aanpak op te stellen naar verbetering van je klachten.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC, een organisatie die zich hard maakt voor een gezonde maatschappij door een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg te bieden aan cliënten.

Ontdek hoe jij je weer fit en energiek kan voelen

Download het gratis Ebook met tips- en adviezen

DOWNLOAD

OVER PROJECT VITAAL

Als gediplomeerd orthomoleculair therapeut |diëtist en hormooncoach heb ik de afgelopen jaren honderden mensen mogen begeleiden naar een vitalerenergieker, gezonder, gelukkiger en klachtenvrij leven. In samenwerking met verschillende professionals geloof ik in een holistische aanpak, waarbij het fysieke en mentale aspect altijd invloed op elkaar hebben. Door mijn resultaatgerichte, directe en no-nonsense aanpak weet ik precies tot de kern te komen en samen met mijn cliënt hele mooie successen te behalen.

MEER OVER KIONA

Hoe gaan we samen van start?

Iedereen is uniek!

Dit is de reden waarom een standaard advies of behandelplan niet voor iedereen werkt. Want niet iedereen heeft dezelfde restklachten. Je moet juist kijken naar de hoofdoorzaak en van daaruit bepalen wat de prioriteiten zijn om een stappenplan te bepalen. Het is dus niet zo simpel om iedereen hetzelfde voedingsadvies, supplementen en leefstijladvies te geven. Was het maar zo simpel! Alleen met een stappenplan op maat ga je de strijd aan met jouw corona restklachten.

Hoe gaan we te werk? Bij de start ontvang je een uitnodiging om een anamnese (vragenlijst) in te vullen. Hier maak ik een verslag van, deze ontvang je per mail. Daarna plannen we een consult waarin het verslag wordt besproken en het plan van aanpak. Tevens kunnen we een EMB bloedtest inzetten, want meten = weten!

Ik kan je op verschillende manieren begeleiden, maar ik kan me voorstellen dat je eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt plannen om samen met mij te bekijken of we een klik hebben en of mijn werkmethode wel matcht met jou. Maak hier makkelijk en snel een telefonische afspraak voor een gratis kennismaking met mij.

PLAN EEN AFSPRAAK

Wat mijn klanten zeggen