DIENSTEN

Geen mens is hetzelfde. Daarom vind ik het belangrijk om jouw situatie, doelstellingen en voorkeur voor begeleiding ook individueel te benaderen. Leefstijl op maat. Ik bied dan ook verschillende produkten en diensten aan die het jou makkelijker maken je doelstellingen te behalen. Dat doe ik niet alleen door losse consulten of produkten aan te bieden, maar ook in combinatie met elkaar. Vaak financieel dan ook aantrekkelijker.  Voor het gemak vind je hieronder een overzicht van alle diensten, extra informatie of de mogelijkheid om direct een afpsraak te maken. En kom je er niet uit? Laat het me dan weten, ik begeleid je graag bij het maken van de juiste keuze!

BEGELEIDING

Ik kan je op verschillende manieren begeleiden. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kunnen we bespreken wat bij jou past: losse consulten, een pakket of wellicht in combinatie met een EMB bloedtest. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je doelen richting een fit en vitaal leven behaalt.

Het is ook mogelijk om de volledige begeleiding op afstand te doen. Ik werk via Zoom – Skype – of telefoon. Dus mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar de praktijk te komen omdat je te ver weg woont, geen tijd hebt of omdat je liever rekening houdt met de Corona regels dan is het mogelijk om op afstand begeleid te worden.

MEER INFO OVER CONSULTS

EMB BLOEDANALYSE

Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt zoals vitamines en mineralen? Of loop je al een tijdje met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Ben je erg moe en futloos, hormonaal uit balans, slaap je slecht, val je maar niet af, heb je last van je darmen of andere lichamelijke ongemakken?

In mijn praktijk bied ik een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen!

Woon je ver weg, kun je niet naar de praktijk komen of wil je graag contactmomenten minderen ivm Corona? Dat is mogelijk! Dan stuur ik de EMB test naar je op en kun je zelf het bloed afnemen en opsturen naar het lab. Het consult vindt dan online of per telefoon plaats!

EMB BLOEDANALYSE

SUPPLEMENTEN

Als je kiest voor supplementen, wil je geen overbodige toevoegingen en kies je alleen wat je echt nodig hebt in de juiste vorm en dosering. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw lichaam. Ik ben dan ook trots op de fijne samenwerking met Bonusan, Vitakruid en Vitals; Nederlandse pure biologische orthomoleculaire voedingssupplementen.

MEER INFO

VOEDSELINTOLERANTIE

Heb je regelmatig last van hoofdpijn of migraine? Buikpijn/darmklachten? Last van vermoeidheid? Huidklachten? Het antwoord kan liggen in een of meerdere voedselintoleranties. Voedselintoleranties kunnen van invloed zijn op ons immuunsysteem en talloze (vage) klachten veroorzaken. Wij werken samen met Pro Health Medical, licentiehouder van de voedselovergevoeligheid test genaamd ImuPro. Deze testen worden momenteel in meer dan 20 landen toegepast en zijn CE goedgekeurd.

IMUPRO SHOP