DIENSTEN

Geen mens is hetzelfde. Daarom vind ik het belangrijk om jouw situatie, doelstellingen en voorkeur voor begeleiding ook individueel te benaderen. Leefstijl op maat. Ik bied dan ook verschillende produkten en diensten aan die het jou makkelijker maken je doelstellingen te behalen. Dat doe ik niet alleen door losse consulten of produkten aan te bieden, maar ook in combinatie met elkaar. Vaak financieel dan ook aantrekkelijker. Daar waar andere aanbieders alleen losse consulten of dure pakketten aanbieden, is Project Vitaal uniek door juist abonnementsvormen, strippenkaarten en combinaties aan te bieden. Voor het gemak vind je hieronder een overzicht van alle diensten, extra informatie of de mogelijkheid om direct te “shoppen”. En kom je er niet uit? Laat het me dan weten, ik begeleid je graag bij het maken van de juiste keuze!

BEGELEIDING

Ik kan je op verschillende manieren begeleiden. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kunnen we besprek wat bij jou past: een los consult, strippenkaart of een abonnementsvorm. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je doelen richting een fit en vitaal leven behaalt.

EMB BLOEDANALYSE

Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt zoals vitamines en mineralen? Of loop je al een tijdje met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Ben je erg moe en futloos, hormonaal uit balans, slaap je slecht, val je maar niet af, heb je last van je darmen of andere lichamelijke ongemakken?

In mijn praktijk bied ik een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen!

SUPPLEMENTEN

Als je kiest voor supplementen, wil je geen overbodige toevoegingen en kies je alleen wat je echt nodig hebt in de juiste vorm en dosering. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw lichaam. Ik ben dan ook trots op de fijne samenwerking met Puro Food Supplements, Vitakruid en Vitals; Nederlandse pure biologische orthomoleculaire voedingssupplementen.

VOEDSELINTOLERANTIE

Heb je regelmatig last van hoofdpijn of migraine? Buikpijn/darmklachten? Last van vermoeidheid? Huidklachten? Het antwoord kan liggen in een of meerdere voedselintoleranties. Voedselintoleranties kunnen van invloed zijn op ons immuunsysteem en talloze (vage) klachten veroorzaken. Wij werken samen met Pro Health Medical, licentiehouder van de voedselovergevoeligheid test genaamd ImuPro. Deze testen worden momenteel in meer dan 20 landen toegepast en zijn CE goedgekeurd.

BOEKEN

Door het volgen van de opleiding “trainer hormoonfactor” bij de autoriteit op het gebied van voeding en hormonen, Ralph Moorman, kan ik ook zijn boeken aanbieden. Als je meer wilt weten over hormonen en wat ze voor je doen en hoe ze je tegen kunnen werken dan kan een boek van Ralph Moorman je zeker helpen!