DOWNLOADS & TESTEN

Ik vind het belangrijk om je op meerdere manieren te helpen en te inspireren. Naast de diverse begeleidingsvormen en -pakketten, bloed- en hormonale analyses, blogs en recepten, vind je op deze pagina Ebooks en (zelf)testen die je gratis kan downloaden.

TEST OVERGANG

Ontdek dat overgangsklachten niet gebaseerd zijn op leeftijd en hoe je met voeding, beweging en ontspanning soepel de overgang door kan. Doe hier de test of je wellicht (al) in de overgang bent.

EBOOK OVERGANG

Waarom kom ik kilo’s aan en heb ik last van opvliegers, spier- en gewricthsklachten? Wat is de overgang eigenlijk en wat zijn symptomen? Welke voeding kan ik het beste nemen? Kunnen overgangsklachten al voor je 40e beginnen? Ontdek de antwoorden op deze vragen en nog meer in de Ebook.

HOE GOED WERKEN JOUW DARMEN?

Best belangrijk om te weten hoe goed jouw darmen werken. Maar wat is nou eigenlijk een lekkende darm oftewel een leaky gut? Met deze test krijg je je antwoord en wat het gevolg kan zijn.

CHECKLIST HORMONALE BALANS

Met behulp van deze checklist kun je ontdekken waar een eventuele hormonale disbalans zit die klachten als vermoeidheid, gewichtstoename, opvliegers, stress etc. kunnen geven. De vragenlijst die je invult is een indicatie om te kijken waar je disbalans zit.