RIGHT FOOD. BETTER HEALTH.

De meest complete voedselintolerantie test

IMUPRO COMPLETE VOEDSELOVERGEVOELIGHEID TEST

Heb je regelmatig last van hoofdpijn of migraine, buikpijn/darmklachten, vermoeidheid of huidklachten? Het antwoord kan liggen in een of meerdere voedselintoleranties. Voedselintoleranties kunnen van invloed zijn op ons immuunsysteem en talloze (vage) klachten veroorzaken. Doordat voedselintoleranties ons immuunsysteem belasten kan het ook leiden tot algehele zwakheid en vermoeidheid. Het lichaam is immers druk bezig met het verwerken van voeding die het lichaam eigenlijk niet tolereert door het aanmaken van zogeheten antistoffen.

OVER IMUPRO

Wij werken samen met Pro Health Medical, licentiehouder van de voedselovergevoeligheid test genaamd ImuPro. Deze testen worden momenteel in meer dan 20 landen toegepast en zijn CE goedgekeurd.

De ImuPro  test is al ruim 15 jaar op de markt en wordt momenteel door meer dan 40 landen uitgevoerd. Het is ontwikkeld in Duitsland en is op dit moment een van de betrouwbaarste IgG voedselallergie test op de markt. Met dit onderzoek komt u erachter of er mogelijk een vertraagde voedselallergie de oorzaak van de (chronische)  klachten zijn.

  • Betrouwbare diagnostische test

  • Een uitgebreid rapport met gedetailleerde voedingsanalyse

  • Gepersonaliseerde voedingsgids

HOE WERKT DE TEST?

Nadat je een voedselintolerantietest hebt besteld ontvang je een vingerprikset, inclusief instructies hoe je de vingerprik dient uit te voeren. Dit kun je zelf veilig thuis doen. Nadat je 1 (heel klein!) buisje bloed bij jezelf hebt afgenomen stuur je dit terug naar het laboratorium, in de bijgeleverde envelop. Aan het Pro Health Medical laboratorium is een arts verbonden die jouw bloed beoordeelt en vaststelt of je overgevoelig bent voor een of meerdere voedingsstoffen.  Na ongeveer 2 weken ontvang je de resultaten per e-mail van mij, samen met een uitgebreid advies op maat. Een voorbeeld rapport van het laboratorium kun je hier downloaden. Je ontvangt van mij dus een uitgebreider rapport, gebaseerd op onze gesprekken en de uitslag van het laboratorium.

WAT LEVERT HET MIJ OP?

Een overgevoeligheid voor voeding kan namelijk ongemerkt tot ontstekingen in het lichaam leiden. Die zijn niet alleen schadelijk voor de korte termijn maar hebben ook een negatief effect op de lange termijn. We noemen dat laaggradige ontstekingen. Als je immuunsysteem doorlopend wordt geactiveerd door een voedselintolerantie verzwakt je natuurlijke weerstand en dus je immuunsysteem. Hierdoor word je vatbaarder voor allerlei ziektes en aandoeningen. Je bent dan dus minder goed bestand tegen virussen, bacteriën en schimmels. Daarnaast herstel je ook veel trager van een ziekte.

Door het weglaten van voeding waar je lichaam slecht tegen kan, krijgt het nu eindelijk de kans om tot rust te komen en om te herstellen. Om het beste resultaat te krijgen is het ook van belang om het darmslijmvlies weer te gaan herstellen, en daar kan ik je als orthomoleculair adviseur heel goed bij helpen. Ik maak dan een adviesplan op maat dat ook 4 weekmenu’s bevat. Hierdoor krijg je houvast, zodat je weet wat je wel en wat je niet kunt eten. Al na een paar weken, nadat je jouw voedingspatroon hebt aangepast, zul je gaan merken dat bepaalde klachten zullen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Hoe fijn is dat?!

Als je meer wil weten over voedselintolerantie, lees dan ook het uitgebreide blog dat ik hierover en over het immuunsysteem heb geschreven.

BOEK EEN CONSULT
IMUPRO SHOP

Wil je eerst vrijblijvend met mij hierover in gesprek?

NEEM CONTACT MET MIJ OP