Of je nu last hebt van een koemelkallergie, lactose-intolerantie hebt, of simpelweg de voorkeur geeft aan een vegetarische levensstijl de Orangefit Protein produkten zijn de perfecte plantaardige eiwitbron met alle essentiële aminozuren die je lichaam nodig heeft.

Nu bij Project Vitaal in Rosmalen te koop! We bieden plantaardig Orangefit proteïnepoeder en heerlijke eiwitrepen aan.

Onze plantaardige eiwitproducten van Orangefit zijn ideaal als je jouw dagelijkse eiwitinname wilt verhogen. Of als je na een stevige workout op zoek bent naar een proteïneshake die niet alleen plantaardig is, maar ook vrij is van onnodige toevoegingen. Als je bezig bent met afvallen, zijn voldoende eiwitten essentieel, en Orangefit kan je daarbij ondersteunen.

Wat maakt Orangefit uniek?
🌿 Alle producten zijn gemaakt van puur en hoogwaardig erwten-eiwit, dat van nature suikervrij en vetarm is.
🌿 Alle Orangefit eiwitshakes zijn vrij van kunstmatige zoetstoffen. De heerlijke smaken zijn afkomstig van natuurlijke aroma’s en plantaardige zoetstoffen, zoals stevia.

Orangefit: Eenvoudig in Gebruik 🥄
De eiwitproducten zijn buitengewoon gebruiksvriendelijk. In elke zak vind je een handig maatschepje om de juiste dosering af te meten. Meng gewoon een schepje Orangefit Protein met water of plantaardige melk, schud even, en je bent klaar om te genieten van je voedzame shake. De gele spliterwten, die dienen als plantaardige eiwitbron, zorgen voor een fijne structuur en een smaakvolle ervaring. Geen last van klontjes meer! Je kunt ook een smakelijke smoothie maken door wat vers fruit toe te voegen.

100% Plantaardig, 100% Diervriendelijk 🐾🌍
Bij Orangefit begrijpen ze het belang van zorg dragen voor onze planeet en ons eigen lichaam. De plantaardige eiwitpoeders bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, wat goed is voor de dieren, het milieu, én voor jou. De plantaardige proteïne poeders zijn vrij van dierlijke eiwitten zoals wei, caseïne en ei-eiwit. Orangefit veganistische eiwitshakes bestaan uitsluitend uit plantaardige ingrediënten en zijn daarmee 100% geschikt voor vegetariërs en veganisten.

De voordelen van Orangefit plantaardige eiwitten:

✅ 100% plantaardige eiwitten
✅ Compleet aminozuurprofiel
✅ Heerlijke smaak zonder kunstmatige toevoegingen
✅ Gemaakt van premium erwten-eiwitten
✅ Ondersteunt spierherstel en -opbouw
✅ Vrij van lactose, gluten, soja, noten, suiker en pinda’s
✅ 100% geschikt voor vegetariërs en veganisten

Wil je meer weten over onze plantaardige eiwitten en hoe ze je kunnen helpen bij het bereiken van je gezondheidsdoelen? Neem dan contact op met Project Vitaal in Rosmalen en ontdek de smaak van gezondheid met Orangefit!

Hulp nodig? Neem dan contact met mij op dan gaan we samen aan de slag!

Disclaimer: Raadpleeg altijd een gezondheidsspecialist of orthomoleculair therapeut/diëtist voordat je grote veranderingen aanbrengt in je dieet, vooral als je specifieke medische aandoeningen hebt of dieetbeperkingen volgt.