ELKE VROUW IS UNIEK!

Pak je PCOS aan met een persoonlijk stappenplan

PCOS, een syndroom waar 15 tot 20% van de vrouwen in de vruchtbare leeftijd aan leiden. PCOS is de afkorting voor PolyCysteus OvariumSyndroom. Hierbij is de balans tussen bepaalde hormonen verstoord. Hierdoor ontstaan er kleine cysten (polycysteus) in de eierstokken (ovarium). Het gevolg hiervan is o.a. een onregelmatige menstruatiecyclus zonder eisprong.

Herken je deze klachten: onregelmatige of uitblijven menstruatie, acné, gewichtstoename, insulineresistentie, hoofdhaar verlies, overmatige haargroei op het lichaam (mannelijke haargroei), vruchtbaarheidsproblemen, depressieve gevoelens?

ONE SIZE DOESN’T FIT ALL BIJ PCOS

Elke vrouw heeft haar eigen unieke biologische blauwdruk: dit betekent dat ‘one size fits all’ niet op gaat in de behandeling van PCOS. Per persoon moet er dus gekeken worden naar waar de disbalansen zitten om vervolgens een persoonlijk stappenplan te gaan opstellen.

Dit is de reden waarom een standaard PCOS dieet niet voor iedereen werkt. Want niet elke vrouw met PCOS heeft dezelfde klachten. Je moet juist kijken naar de hoofdoorzaak en van daaruit bepalen wat de prioriteiten zijn om het stappenplan te bepalen. Het is dus niet zo simpel om iedereen hetzelfde dieet, supplementen en leefstijl te geven. Was het maar zo simpel! Alleen met een stappenplan op maat ga je de strijd aan met jouw PCOS.

Ontdek de 8 stappen om PCOS terug te dringen

Inclusief EXTRA Ebook met voedingstips en -adviezen

DOWNLOAD

OVER PROJECT VITAAL

Als gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair adviseur en hormooncoach heb ik de afgelopen jaren honderden mensen mogen begeleiden naar een vitalerenergieker, gezonder, gelukkiger en klachtenvrij leven. In samenwerking met verschillende professionals geloof ik in een holistische aanpak, waarbij het fysieke en mentale aspect altijd invloed op elkaar hebben. Door mijn resultaatgerichte, directe en no-nonsense aanpak weet ik precies tot de kern te komen en samen met mijn cliënt hele mooie successen te behalen.

MEER OVER KIONA

Hoe gaan we samen van start?

SAMEN OP ZOEK NAAR DE ECHTE OORZAAK

Elke vrouw is uniek!

Omdat elke vrouw uniek is bekijk ik dus ook per persoon wat de hoogste prioriteit heeft om mee te gaan starten. Er bestaat geen ‘one size fits all’ dieet of programma. Als natuurgeneeskundig therapeut duik ik samen met jou in je klachten. Door op een natuurlijke manier de échte oorzaken aan te pakken, kunnen we al snel de eerste successen boeken.

Bij de aanpak van PCOS kijk  ik altijd wat bij jou de hoogste prioriteit heeft om mee te gaan starten. Op deze manier kunnen we zo snel mogelijk de eerste mooie resultaten gaan behalen.  Door het invullen van een uitgebreide anamnese en hormonale analyse kan ik snel to the point komen en een plan van aanpak opstellen waarmee je aan de slag kunt. Tevens kunnen we een EMB bloedtest inzetten, want meten = weten!

Ik kan je op verschillende manieren begeleiden, maar ik kan me voorstellen dat je eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt plannen om samen met mij te bekijken of we een klik hebben en of mijn werkmethode wel matcht met jou. Maak hier makkelijk en snel een telefonische afspraak voor een gratis kennismaking met mij.

PLAN EEN AFSPRAAK

Wat mijn klanten zeggen