ELKE VROUW IS UNIEK!

Pak je PCOS aan met een persoonlijk stappenplan

PCOS, een syndroom waar 15 tot 20% van de vrouwen in de vruchtbare leeftijd aan leiden. PCOS is de afkorting voor PolyCysteus OvariumSyndroom. Hierbij is de balans tussen bepaalde hormonen verstoord. Hierdoor ontstaan er kleine cysten (polycysteus) in de eierstokken (ovarium). Het gevolg hiervan is o.a. een onregelmatige menstruatiecyclus zonder eisprong.

Herken je deze klachten: onregelmatige of uitblijven menstruatie, acné, gewichtstoename, insulineresistentie, hoofdhaar verlies, overmatige haargroei op het lichaam (mannelijke haargroei), vruchtbaarheidsproblemen, depressieve gevoelens?

ONE SIZE DOESN’T FIT ALL BIJ PCOS

Elke vrouw heeft haar eigen unieke biologische blauwdruk: dit betekent dat ‘one size fits all’ niet op gaat in de behandeling van PCOS. Per persoon moet er dus gekeken worden naar waar de disbalansen zitten om vervolgens een persoonlijk stappenplan te gaan opstellen.

Dit is de reden waarom een standaard PCOS dieet niet voor iedereen werkt. Want niet elke vrouw met PCOS heeft dezelfde klachten. Je moet juist kijken naar de hoofdoorzaak en van daaruit bepalen wat de prioriteiten zijn om het stappenplan te bepalen. Het is dus niet zo simpel om iedereen hetzelfde dieet, supplementen en leefstijl te geven. Was het maar zo simpel! Alleen met een stappenplan op maat ga je de strijd aan met jouw PCOS.

Ontdek de 8 stappen om PCOS terug te dringen

Inclusief EXTRA Ebook met voedingstips en -adviezen

DOWNLOAD

OVER PROJECT VITAAL

Als gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair adviseur en hormooncoach heb ik de afgelopen jaren honderden mensen mogen begeleiden naar een vitalerenergieker, gezonder, gelukkiger en klachtenvrij leven. In samenwerking met verschillende professionals geloof ik in een holistische aanpak, waarbij het fysieke en mentale aspect altijd invloed op elkaar hebben. Door mijn resultaatgerichte, directe en no-nonsense aanpak weet ik precies tot de kern te komen en samen met mijn cliënt hele mooie successen te behalen.

MEER OVER KIONA

Hoe gaan we samen van start?

SAMEN OP ZOEK NAAR DE ECHTE OORZAAK

Elke vrouw is uniek!

Omdat elke vrouw uniek is bekijk ik dus ook per persoon wat de hoogste prioriteit heeft om mee te gaan starten. Er bestaat geen ‘one size fits all’ dieet of programma. Als natuurgeneeskundig therapeut duik ik samen met jou in je klachten. Door op een natuurlijke manier de échte oorzaken aan te pakken, kunnen we al snel de eerste successen boeken.

Bij de aanpak van PCOS kijk  ik altijd wat bij jou de hoogste prioriteit heeft om mee te gaan starten. Op deze manier kunnen we zo snel mogelijk de eerste mooie resultaten gaan behalen.  Door het invullen van een uitgebreide anamnese en hormonale analyse kan ik snel to the point komen en een plan van aanpak opstellen waarmee je aan de slag kunt. Tevens kunnen we een EMB bloedtest inzetten, want meten = weten!

Ik kan je op verschillende manieren begeleiden, maar ik kan me voorstellen dat je eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt plannen om samen met mij te bekijken of we een klik hebben en of mijn werkmethode wel matcht met jou. Maak hier makkelijk en snel een telefonische afspraak voor een gratis kennismaking met mij.

PLAN EEN AFSPRAAK

Wat mijn klanten zeggen

UITSTEKEND
11 recensies op
chantal besemer
chantal besemer
30/01/2021
Na een lange periode met hormonale, fysieke en mentale klachten kwam ik vorig jaar in contact met Kiona. De EMB test gaf enorm veel duidelijkheid en inzicht, en eerste stappen in mijn gezondheid en herstel zijn inmiddels gezet! Kiona’s begeleiding en kennis hierbij is heel fijn, de adviezen en het plan van aanpak wordt echt op jou als persoon aangepast en de consulten sluiten per periode goed op elkaar aan! Erg positief en ben benieuwd hoe mijn traject zich verder zal ontwikkelen bij haar!
Lees verder
St
St
20/01/2021
Ik ben met veel klachten naar project vitaal gegaan en alles is verholpen, mijn klachten waren, s’ochtends buik pijn, niet veel energie, keelpijn en nog wat klachten. Hierop heb ik een emb-test gedaan en er kwam uit dat ik best wat te korten had aan vitaminen. Ze heeft me hierbij de juiste vitamine aangewezen en een schema wanneer ik het moest innemen. Ook waren er bepaalde voedingsproducten zoals melk die ik beter niet kon innemen, omdat ik hier een intolerantie in had(dit kwam uit de Emb). En dit heeft uitermate goed geholpen, de klachten heb ik niet meer en ik heb veel meer energie op een dag. Ook heb ik minder stress.
Lees verder
yvonne van de wiel
yvonne van de wiel
29/12/2020
Kiona heeft onwijs veel kennis en weet dit uitstekend over te brengen. De begeleiding is persoonlijk en op maat, een echte aanrader!
Lees verder
Annette Post
Annette Post
25/12/2020
Ik ben heel prettig geholpen door Kiona Weetink en haar nazorg is heel goed.
Lees verder
merle van de camp
merle van de camp
23/12/2020
Kiona, helpt super goed. Ze luistert naar je en neemt de tijd. Een echte aanrader!
Lees verder
Daphne Karthaus
Daphne Karthaus
23/12/2020
Goed onderbouwd advies helemaal op maat naar persoonlijke behoefte. Veel persoonlijke aandacht. Veel keus in of en hoe je begeleid wilt worden. Voor mij een echte eye-opener. Na jarenlang klachten waar zelfs het ziekenhuis niet echt iets mee kon, zijn na een simpele aanpassing n.a.v. de emb bloedtest diezelfde klachten verdwenen. Voor mij de beste keus van dit jaar geweest om bij Project Vitaal een bloedtest te laten doen en bijbehorend advies uit te proberen.
Lees verder
Leo Agtereek
Leo Agtereek
23/12/2020
Zeer goede ervaringen met Project Vitaal! Gestart met een EMB test, waardoor je een heel goed beeld krijgt waar je lichaam om vraagt. Hier kun je samen met Kiona, die over een goed deskundig advies beschikt, aan de slag. Ze werkt met supplementen (die gebaseerd zijn op resultaten van de EMB test), diverse voorbeelden van eenvoudige en lekkere recepten en haar persoonlijk advies. Zo heb ik goede resultaten behaald, waar ik erg blij mee ben. Hierdoor ben ik meer in balans, voel ik me goed en blijf ik dus bij Project Vitaal!
Lees verder
Nicole Rijnen
Nicole Rijnen
23/12/2020
Kiona heeft mij gemotiveerd en positief gestimuleerd. De blijvende verandering in eet-, slaap- en beweegpatroon heeft zij weten te bewerkstelligen. Dank je wel, Kiona!
Lees verder
Willemijn Gerritse
Willemijn Gerritse
22/12/2020