We eten teveel verzadigd vet; slechts 8% voldoet aan de aanbeveling voor verzadigde vetzuren. Ruim de helft van de volwassenen gebruikt een voeding die voldoet aan de aanbeveling voor totaal vet. Vrijwel geen enkele Nederlandse volwassene eet voldoende groenten (minimaal 250 tot 350 gram per dag) en slechts 7 tot 8% van de volwassenen eet voldoende fruit (200 gram per dag). In de totale bevolking (12 jaar en ouder) voldeed eind 2007 circa een vijfde aan de aanbeveling voor groente en fruit. De trend is ongunstig want het aandeel Nederlanders dat voldoende groenten en fruit at, was eind jaren negentig nog ongeveer een kwart.

Gevolgen van een ongezonde voeding
Een ongezond voedingspatroon kan serieuze gevolgen hebben op de gezondheid. Het kan onder meer een ongunstige invloed hebben op de oxidatie van lichaamscellen, de kwaliteit van het hart en de bloedvaten. Het risico neemt hierbij toe door een voeding die rijk is aan verzadigde vetzuren en transvetzuren. Dit gebeurt niet van de een op de andere dag maar sluipt erin. Het probleem is echter dat als je er uiteindelijk klachten van gaat ondervinden dat je dan al langdurig ongemerkt roofbouw hebt gepleegd op je lichaam. Je zult begrijpen dat dit dan niet met een week gezonde eten is opgelost!

De nieuwe trend: Greens!
Dagelijks voldoende groente, fruit, vezels en gezonde vetten is noodzakelijk voor een goede gezondheid. Omdat de inname van groente, fruit en vis soms dus te wensen overlaat, is Puro Geens Plus een prima uitkomst om dit aan te vullen (dus niet op te vullen). Puro biedt hiervoor een Plus formule, een combinatie van greens, verrijkt met nutriënten uit fruit, visolie, probiotia, enzymen, voedingsvezels en andere bijzonder kruiden zoals bijvoorbeeld chorella, bloempollenkruid, groene thee extract, aloë vera en gingko biloba.

Puro Greens Plus: Goed voor een optimale gezondheid, energie, darmflora en weerstand!

‘Greens’ zijn plantaardige supplementen die gemaakt worden uit planten zoals alfalfa, tarwe, haver, broccoli, boerenkool, peterselie, spirulina, kelp, rode alg, paardenbloem en broccoli sprouts.

Puro Greens Plus
Greens zijn voedingssupplementen die speciaal ontworpen zijn om de dagelijkse inname van vitamine, mineralen en enzymen te verhogen. Greens zorgen daarmee voor vele belangrijke nutriënten die essentieel zijn voor de algehele gezondheid maar die tegenwoordig steeds minder vaak voorkomen in het gemiddelde dieet van mensen.

Wanneer gebruik je Puro Geens Plus?
Ter ondersteuning van je dagelijkse voeding. Het is dus niet een ‘opvulling’ maar een aanvulling aan je dagelijkse voeding. Probeer iedere dag ca 400 gram groenten te eten en 200 gram fruit. Gebruik ter extra ondersteuning Greens Plus voor extra groente en fruit ten behoeve van een gezond leven. Dat weet je zeker dat je altijd goed zit. Omdat Puro producten alleen werkzame- en geen onnodige vulstoffen bevatten zijn de actieve nutriënten extra goed door het lichaam opneembaar.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waardoor voedingssupplementen geen vervanging mogen zijn.

Greens Plus is niet geschikt voor vegetariërs. Dit produkt bevat sporen van melk inclusief lactose, soja en glutten bevattende granen en vis. Raadpleeg altijd voor gebruik in geval van ziekte of medicijngebruik een deskundige.

Tip: weeg eens paar dagen je dagelijkse groenten en fruit, dan heb je snel genoeg in de gaten wat ongeveer 400 gram groenten en 200 gram fruit inhoudt!