TARIEVEN & VERGOEDINGEN

Geen mens is hetzelfde. Daarom vind ik het belangrijk om jouw situatie, doelstellingen en voorkeur voor begeleiding ook individueel te benaderen. Leefstijl op maat. Na een intake zal ik altijd samen met jou een “begeleiding op maat” samenstellen. Natuurlijk kun je met losse consulten of een EMB bloedtest pakket beginnen. Ik merk echter wel dat niemand het echt volledig alleen kan, de bekende stok achter de deur en de juiste begeleiding is altijd nodig. Uiteindelijk draait het om jouw resultaat, dus ook hierin zullen we gezamenlijk de beste aanpak bepalen.

De gehele begeleiding is online mogelijk, maar je bent ook altijd welkom in mijn praktijk.

TARIEF CONSULT

Een los consult of een consult als onderdeel van een begeleidingstraject kan zowel online plaatsvinden als in mijn praktijk.

 • 60 minuten consult 80,-
 • Kort consult, duur 30 minuten 40,-
 • Behandeling reflexzone therapie, duur 45 minuten 60,-

Heb je tussendoor of achteraf korte vragen? Natuurlijk zal ik deze dan altijd per mail of via Whatsapp beantwoorden.

Maatwerk pakket: 

Ieder mens is uniek en dus ook welke begeleiding of diensten bij jou passen. Een combinatie van  consulten en behandelingen kan in een maatwerk pakket samengesteld worden. Ik vind het belangrijk om hier heel flexibel in te zijn en op een effectieve manier ervoor te zorgen dat jij je doelen behaalt.

Consult afzeggen of verzetten: 

Neem bij verhindering uiterlijk 24 uur van tevoren contact op! We kunnen de afspraak dan verzetten of annuleren en iemand anders de mogelijkheid bieden deze plaats in te nemen. Bij annulering binnen 24 uur ben ik genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen.

PLAN EEN KENNISMAKINGSAFSPRAAK

EMB Bloedtest

Een losse EMB bloedtest (EMB light) met een verslag is handig, vooral als nulmeting en bedoelt voor mensen die geen klachten hebben maar bijvoorbeeld willen weten of ze de juiste supplementen slikken.

Maar in de meeste gevallen heb je toch echt wel een paar contactmomenten nodig om met mij te sparren om je doelen te halen (EMB compleet). Want weten waar de disbalansen zitten is fijn maar dan zul je er ook nog mee aan de slag moeten gaan. Uit ervaring weet ik dat dit echt tijd kost en dat je met een paar vervolgconsulten juist zorgt voor een blijvend succes.

Want een gezond eet- en leefpatroon op basis van blijvende gedragsverandering pas je niet zomaar even toe. Dat gaat stap voor stap en kost in het begin wel het nodige uitzoekwerk om erachter te komen wat je wel en niet kunt eten bijvoorbeeld. Ik neem je aan de hand en begeleid je hierin zodat je een vliegende start kunt maken naar de allerbeste versie van jezelf!

EMB Bloedtest light

250,-
 • Intake inclusief bloedprikken (kan ook online)
 • Analyse anamnese
 • Analyse hormonen
 • Beknopt verslag van de EMB uitslag
 • Consult bespreken uitslag (30 min)

EMB Bloedtest compleet

350,-
 • Intake inclusief bloedprikken (kan ook online)
 • Analyse anamnese
 • Analyse hormonen
 • Uitgebreid verslag van de EMB uitslag
 • Consult bespreken uitslag (45 min)
 • 2x 30 minuten vervolgconsulten
 • 4 weekmenu’s & E-books recepten
 • 10% korting op hoogwaardige supplementen
MEER WETEN OVER DE EMB BLOED TEST?

VERGOEDINGEN ZORGVERZEKERAAR

Indien je een aanvullende verzekering hebt, kun je zowel de losse consulten als de consulturen in de pakketten, geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. Een vereiste om de kosten van consulten vergoed te krijgen is dat de therapeut is aangesloten bij een erkende beroepsvereniging. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Lidmaatschap van het BATC wordt door de meeste verzekeraars erkend.

Een consult bij mij in de praktijk gaat niet van je eigen risico af. Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts. Wil je weten welke vergoeding jouw zorgverzekeraar per behandeling geeft? Vraag dit na bij je zorgverzekeraar.

Registratie Project Vitaal

Licentiecode BATC 03066
AGB-code praktijk 90069899
AGB-code zorgverlener 90111016

Code orthomoleculaire therapie 24000
Code counseling 24506
Code reflexzonetherapie 24009
Code natuurgeneeskunde 24005

NEEM CONTACT OP