LEUK DAT JE JE HEBT AANGEMELD!

Binnen een aantal minuten zul je een bevestiging van onze afspraak ontvangen,  met hierin het door jou gekozen tijdstip.

Hierna zal ik je zelf ook een mail sturen met 2 documenten. Om me goed voor te bereiden op ons consult, wil ik je vragen deze documenten in te vullen en liefst uiterlijk 1 dag vantevoren aan mij terug te mailen.

Wil je niet wachten totdat je de documenten vanuit mij ontvangt? Je kunt ze dan via onderstaande links downloaden. Ik heb deze zowel in een Word-versie als PDF toegevoegd. Waarschijnlijk is het voor jou makkelijker om de Word-versie in te vullen en terug te mailen. Wil je het printen en met de hand invullen? Kan natuurlijk ook! Gebruik dan de PDF-versie. Als je deze dan ingevuld hebt, kun je deze inscannen of even een foto maken met je telefoon. Deze kun je dan aan mij mailen of met Whatsapp versturen.

Als je de Word documenten opent dan kan het zijn dat er bovenin staat: alleen-lezen Klik op Dupliceren om een kopie van dit document op te slaan. Klik dan op ‘dupliceren’ (staat rechtsbovenin) en sla het document eerst op op je laptop. Daarna kun je het invullen, opnieuw opslaan en naar mij terugmailen.

Geniet van je dag vandaag en als je nog vragen hebt kun je me altijd mailen of een Whatsapp sturen. Tot snel, ik kijk er naar uit!

Liefs,

Kiona