We kunnen allemaal wel eens een extra weerstandsboost gebruiken. Met Puro Immuno Inductum heb je een super krachtige korte kuur ter stimulatie van je immuunsysteem. Het heeft een gunstige invloed op de aanmaak van afweercellen waardoor de afweer tegen ongunstige virussen, bacteriën en schimmels tijdelijk wordt verhoogd. Gebruik Puro Immuno Inductum dus als kuur ter stimulering van het immuunsysteem ten behoeve van een tijdelijk verhoogde afweer. Omdat Puro producten alleen werkzame- en geen onnodige vulstoffen bevatten zijn ze de actieve nutriënten extra goed door het lichaam opneembaar.

Leefstijl
Tegenwoordig weten we dat een goede weerstand belangrijk is en dat het lichaam in topconditie moet zijn om eventuele ziekteverwekkers buiten de deur te houden. Voor een goede conditie zijn een aantal factoren erg belangrijk: goed om kunnen gaan met stress, voldoende lichaamsweging, mindset en gezonde voeding aangevuld met voedingssupplementen.

Het menselijk afweer- en immuunsysteem
Het immuunsysteem heeft als taak om het lichaam te beschermen tegen ongunstige micro-organismen en functioneert als opruimmechanisme voor, als vreemd herkende, celstructuren. Het beschikt hiervoor over een aspecifiek, aangeboren deel en een specifiek, aangeleerd afweersysteem. Het aspecifieke afweersysteem heeft als doel het binnen dringen van ongunstige organismen, of delen daarvan, in het lichaam zoveel mogelijk tegen te werken. Gebeurt dit toch dan maakt het vreemde organisme zo snel mogelijk onwerkzaam.

Verminderde afweer door bijvoorbeeld ontstekingsreacties
Ons afweersysteem kan door allerlei oorzaken in de war zijn. Afhankelijk van de oorzaak van de verminderde afweer zijn er meerdere natuurlijke producten te gebruiken om het afweersysteem te activeren om de oorzaken te overwinnen. Verschillende voedingsstoffen zijn van belang voor het in standhouden van een goed functionerend afweersysteem.

Kruiden ter activering van het immuunsysteem
Echinacea Purpurea is zo’n kruid die een gunstige invloed heeft op het aspecifieke immuunsysteem. Echinacea activeert de afweer tegen ongunstige micro-organismen door de hoeveelheid cellen die hierbij een rol spelen te helpen aan te maken. Echinacea activeert het immuunsysteem 24 uur na inname, gedurende 6 dagen. Er worden geheugencellen geactiveerd om de lichaamsvreemde organismen te helpen verminderen, maar er worden ook nieuwe geheugencellen aangemaakt. Ook vlierbessen (sambucus nigra) zijn van oudsher bekend vanwege hun gunstige invloed op het menselijk afweersysteem. Inmiddels weten wij veel meer. Vlierbessen bevatten veel anthocyanidines, rutine, isoquertine en hyperoside die volgens de laatste wetenschappelijk inzichten allemaal stuk voor stuk een activerende invloed hebben op de afweer tegen ongunstige micro-organismen.

PURO Immuno Inductum
Immuno Inductum is een orthomoleculair voedingssupplement met een optimale verhouding echinacea purpurea en sambucus nigra. Gebruik van Immuno Inductum als kuur heeft een gunstige invloed op de aanmaak van afweercellen waardoor de afweer tegen ongunstige bacteriën en schimmels tijdelijk wordt verhoogd.

Wat doet Puro Immuno Inductum voor je:

  • Bevordert de natuurlijke afweer van de lichaamscellen
  • Activeert het afweersysteem
  • Ondersteunt en stimuleert het immuunsysteem
  • Heeft een gunstige invloed op de gezondheid
  • Bevordert een goed zuur-base evenwicht
  • Kan ingezet worden bij een verlaagde weerstand door ziekte, griep, verkoudheid, virale infecties
  • Kan ingezet worden om je immuunsysteem een extra boost te geven