VITAKRUID & VITALS

De meest pure vorm van voedingssupplementen

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG

Als je kiest voor supplementen, wil je geen overbodige toevoegingen en kies je alleen wat je echt nodig hebt in de juiste vorm en dosering. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw lichaam. Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met Vitakruid en Vitals; Nederlandse merken van pure biologische orthomoleculaire voedingssupplementen.

Pure en natuurlijke voedingssupplementen. Gewoon naturel; zoals het oorspronkelijk, in de werkelijkheid is; zonder het mooier of beter te laten lijken. Niets meer en niets minder. Vitakruid en Vitals hebben door jarenlange ervaring gehoor kunnen geven aan deze behoefte.

OVER VITAKRUID & VITALS

In de huidige moderne wereld kunnen we niet altijd vertrouwen op de herkomst van onze producten. Zijn de bronnen puur, schoon en eerlijk genoeg? Wie kunnen we vertrouwen? Vitakruid en Vitals selecteren en screenen zorgvuldig de bronnen om de hoogst mogelijke kwaliteit van voedingssupplementen te garanderen.

Alle recepturen worden samengesteld met medewerking van de ‘Academie van Biologische Geneeskunde’. Alle kruiden zijn van biologische oorsprong en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De grondstoffen die ze gebruiken zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd en hebben daardoor een ‘bewezen’ werking en een goede biologische beschikbaarheid.

  • Puur, kwalitatief en betrokken

  • Innovatief

  • Medisch onderzocht

HOOGWAARDIGE ORTHOMOLECULAIRE SUPPLEMENTEN

Vitakruid is ontstaan uit de behoefte om een brug te slaan tussen de moderne orthomoleculaire wetenschap en de eeuwenoude kennis uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. De orthomoleculaire wetenschap beschikt namelijk over enorme kennis wat betreft vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Binnen deze leer is de algehele kruidenkennis echter verre van toereikend en de huidige supplementen markt is hier een accurate weerspiegeling van. De Nederlandse markt staat immers bol van de supplementen waarin enkelvoudige kruiden de basis zijn. Juist de synergie tussen verschillende kruiden, vitaminen en mineralen zorgen voor een optimaal effect.

Daarom zijn ze van mening dat er eigenlijk maar één slogan geschikt is voor Vitakruid: driven by health!

WAAROM VITAKRUID & VITALS?

Puro producten zijn puur gecapsuleerd, alleen de werkstoffen worden in een vegetarische capsule gebruikt. Zij bevatten dus geen vulstoffen.

Puro gebruikt alleen kruiden van biologische oorsprong. Waarom biologische kruiden? In de biologische land- en tuinbouw wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerd uitgangsmateriaal. Hierdoor groeien de gewassen langzamer en ontwikkelen ze een pure smaak, bevatten de gewassen meer gezonde stoffen en zijn de gewassen vrij van landbouwgif.

Een goede gezondheid is onmisbaar en voor Puro de belangrijkste doelstelling. Een gezond lichaam bevordert een gezonde geest en draagt bij aan een lekkerder, vitaler leven. Je gezondheid verbeteren is daarom geen overbodige luxe.

Vegetarische capsule