DOWNLOADS & TESTEN

Ik vind het belangrijk om je op meerdere manieren te helpen en te inspireren. Naast de diverse begeleidingsvormen en -pakketten, bloed- en hormonale analyses, blogs en recepten, vind je op deze pagina Ebooks en (zelf)testen die je gratis kan downloaden.

TIPS VOOR GEZONDE SALADES

Maak nu makkelijk en snel een gezonde, goed gevulde salade voor meer energie, minder kilo’s en een betere spijsvertering. In 8 stappen combineer je allerlei verschillende ingedriënten om verschillende salades te maken.

DOWNLOAD

TEST OVERGANG

Ontdek dat overgangsklachten niet gebaseerd zijn op leeftijd en hoe je met voeding, beweging en ontspanning soepel de overgang door kan. Doe hier de test of je wellicht (al) in de overgang bent.

DOE DE TEST

EBOOK OVERGANG

Waarom kom ik kilo’s aan en heb ik last van opvliegers, spier- en gewricthsklachten? Wat is de overgang eigenlijk en wat zijn symptomen? Welke voeding kan ik het beste nemen? Kunnen overgangsklachten al voor je 40e beginnen? Ontdek de antwoorden op deze vragen en nog meer in dit Ebook.

DOWNLOAD HET EBOOK

HOE GOED WERKEN JOUW DARMEN?

Best belangrijk om te weten hoe goed jouw darmen werken. Maar wat is nou eigenlijk een lekkende darm oftewel een leaky gut? Met deze test krijg je je antwoord en wat het gevolg kan zijn.

DOWNLOAD

EBOOK PCOS

Wat is PCOS? Ontdek de 8 belangrijkste oorzaken en symptomen en lees waarom alleen een persoonlijke aanpak werkt. Iedere vrouw heeft haar eigen biologische blauwdruk en een “one size fits all” dieet werkt niet. Ontdek de antwoorden op deze vragen in dit Ebook.

DOWNLOAD HET EBOOK

VOEDING, VITAMINEN & PCOS

Er bestaan geen standaardprotocollen met erkende voedingsrichtlijnen voor PCOS. We weten wel dat er met aanpassingen in het leef- en eetpatroon, in combinatie met aanvullende supplementen, veel bereikt kan worden. Ontdek de eerste tips en adviezen en uitleg over voeding in dit Ebook.

DOWNLOAD HET EBOOK

CHECKLIST HORMONALE BALANS

Met behulp van deze checklist kun je ontdekken waar een eventuele hormonale disbalans zit die klachten als vermoeidheid, gewichtstoename, opvliegers, stress etc. kunnen geven. De vragenlijst die je invult is een indicatie om te kijken of er mogelijk een disbalans aanwezig is.

DOWNLOAD