OVER PROJECT VITAAL

Wie zit er achter Project Vitaal?

Ik ben Kiona Weetink, gediplomeerd integraal orthomoleculair therapeut, hormooncoach en systemisch coach en de drijvende kracht achter Project Vitaal. De afgelopen jaren heb ik al honderden mensen mogen begeleiden naar een vitaler, energieker, gezonder en gelukkiger leven. Ik geloof in een holistische aanpak, waarbij het fysieke en mentale aspect altijd invloed hebben op elkaar en samenwerken. Door mijn resultaatgerichte, directe en no-nonsense mentaliteit weet ik precies hoe ik tot de kern kan doordringen, ben ik de bekende ‘stok achter de deur’ en weet ik op enthousiaste en soms wat strenge manier samen met de cliënt te komen tot het punt waar we samen willen komen. En dat is echt een kick, samen met de cliënt te werken naar uiteindelijk een gezond en vitaal leven.

Door mijn ontdekkingsreis van de afgelopen jaren kwam ik tot de conclusie dat er in de meeste gevallen niet één aanpak nodig is om weer in balans te komen maar dat het juist een samenspel is van de inzet van meerdere therapievormen. Je kunt bijvoorbeeld nog zo goed eten maar als onverwerkte thema’s van vroeger om aandacht vragen dan ga je dat niet oplossen door de inzet van gezonde voeding en ondersteunende supplementen. Als je op een bepaalt moment vast loopt in je leven dan kun je door middel van bijvoorbeeld een familie opstelling snel tot de kern van het probleem komen en gaan zorgen voor heling.

Dat is mede de reden dat ik er voor wilde zorgen dat mijn ‘gereedschapskistje’ goed gevuld is om zo samen met mijn client goed te kunnen bepalen wat hij of zij op dat moment van mij nodig heeft. Dat kan de ene keer orthomoleculaire voeding en systemisch werk zijn en de andere keer voetreflexmassage, aanpak voeding, stress reductie en ondersteunende supplementen.

Het is het samenspel tussen lichaam en geest!

Opleiding en ervaring

Ik heb al meer dan 20 jaar ondernemerservaring met een online webshop en een internationaal groothandelsbedrijf met een eigen label. Daarnaast heb ik voor veel bedrijven als Sales-professional commerciële successen behaald.

De afgelopen jaren heb ik mezelf verder gespecialiseerd als hormooncoach, orthomoleculair therapeut, voetreflex therapeut en systemisch coach. Opleidingen op HBO-niveau en behaalde diploma’s maar ook diverse jaarlijkse cursussen, vakbladen en medische boeken hebben mijn kennis verder aangescherpt. Ik ben dan ook ‘verslaafd’ geworden (positieve verslaving dat wel!) om ieder jaar weer nieuwe opleidingen en cursussen te volgen om mezelf te blijven uitdagen en mijn kennisniveau nog verder te verbreden.

Opleidingen en cursussen:

Integraal Orthomoleculair Therapeut – Natura Foundation
Medische Basiskennis conform de Plato norm – Con Amore
Hormoonfactor trainer – Ralph Moorman
Orthomoleculaire therapie – SOHF
Systemisch werken – De Horizon opleidingen

Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) – SOHF
Intermittent Fasting – SOHF
Masterclass herstelplan na Corona – Natura Foundation
Voetreflexzone therapie – De Horizon opleidingen
Handreflexzone massage – De Horizon opleidingen
EFT (Emotional Freedom Technique) – De Horizon opleidingen

Mijn geheel eigen moderne visie op voeding, beweging, ontspanning en mindset heb ik mezelf verder ontwikkeld door de vele ervaringen die ik heb opgedaan als:

  • Samenwerking met Floris Wouterson, slaapexpert auteur van de bestseller “Super slapen”;
  • The Bootclub, waarbij ze diverse Coaching op Leefstijl (“CooL”) trajecten voor Gemeente Amsterdam mede heeft georganiseerd;
  • Business coach bij All Body; gewichtsafname, figuurcorrectie en huidverbetering.
  • En natuurlijk nu al sinds langere tijd (en voor 100%) Project Vitaal voor orthomoleculaire therapie!

AANGESLOTEN BIJ

Samenwerkingen
Alleen met samenwerkingen bereik je het meest! Daarom heb ik diverse samenwerkingen met bedrijven, coaches, therapeuten en leveranciers. Vitakruid, Vitals, Bonusan, Biotics en Metagenics zijn fabrikanten van hoogwaardige orthomoleculaire voedingssupplementen waar ik bijvoorbeeld mee samenwerk. Bij EMB BV koop ik de EMB bloedtesten in die in hun laboratorium worden verwerkt verwerkt.

Dan heb ik ook een fijne samenwerking met Ralph Moorman die de hormoonfactor heeft bedacht. Een methode die ik dagelijks inzet om de hormonale disbalans te herstellen door de inzet van de juiste voeding waar je hormonen blij van worden.

Maar ook met Jasper Alblas heb ik een hele fijne samenwerking. Hij is een kei op het gebied van afvallen en heeft hele mooie boeken en programma’s die je helpen om kilo’s kwijt te raken. Ik sta volledig achter zijn visie: puur en eerlijk, gezond eten dat ook nog eens lekker is en je valt natuurlijk ook af!

Ik ben aangesloten bij Jasperalblas.nl en werk er niet alleen als orthomoleculair diëtist, maar ik voer tevens de EMB bloedtest uit.

Eerst vrijblijvend kennismaken?

Er is heel veel mogelijk. Vind je het moeilijk om hierin een keuze te maken? Maak dan gebruik van de gratis vrijblijvend oriënterend kennismakingsafspraak. Dan weet je snel of ik je kan helpen en in welke vorm.

PLAN EEN KENNISMAKING OF STEL EEN VRAAG

Wat mijn klanten zeggen